fbpx

Direct online een tafel reserveren bij HFSLG

Lunchen en dineren

Een lunch en diner met vrienden, familie, een zakelijke afspraak of een romantische avond; een bezoek aan de bistro staat garant voor een betaalbare, culinaire beleving. Vanaf het terras heeft u een schitterend uitzicht over de tuin. Is uw tijd beperkt? Geniet van een uitgebreide businesslunch, binnen 1,5 uur geserveerd.

Informatie over reserveren

Onze openingstijden zijn als volgt:

Maandag 12.00 – 22.00 uur
Dinsdag 12.00 – 22.00 uur
Woensdag 12.00 – 22.00 uur
Donderdag 12.00 – 22.00 uur
Vrijdag 12.00 – 22.00 uur
Zaterdag 17.00 – 22.00 uur
Zondag geopend op aanvraag

Het is mogelijk om besloten bijeenkomsten bij ons te organiseren op zondagen en voor openingstijd.

Op dit moment hanteren we een maximum van 15 personen per tafel. Wanneer u wilt reserveren voor een gezelschap dat uit meer dan 15 personen bestaat verzoeken we u telefonisch 030 225 1051 of  per mail contact op te nemen via [email protected].

Wij vragen u vriendelijk via ons reserveringssysteem een reservering te maken. De reservering is direct definitief nadat alles is ingevuld. U ontvangt ook een bevestiging per mail, (Mogelijk in de ongewenste mail). Wij verzoeken u tijdig te reserveren, dit voorkomt teleurstellingen. Mocht het restaurant toch vol gereserveerd zijn, dan kunt u een reservering plaatsen bij één van de andere BHG-restaurants. Klik hier voor de BHG-restaurants. Wanneer u spontaan wil langskomen, kunt u bij de entree navraag doen of er tafels beschikbaar zijn.

Reserveren voor vandaag
Wilt u reserveren voor dezelfde dag (vandaag) en staat het gewenste tijdstip er niet bij? Dan verzoeken wij u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen om te informeren naar de actuele mogelijkheden van de dag.

Groepsreserveringen

Voor reserveringen bij meer dan 15 personen kunt u niet online reserveren, wij staan u graag persoonlijk te woord. Wij verzoeken u vriendelijk contact op te nemen via [email protected]