fbpx

Iets te vieren

Een bijzondere gelegenheid vraagt om een bijzondere locatie

Heeft u iets te vieren; een jubileum, verjaardag, zakelijke mijlpaal of huwelijksfeest? De mogelijkheden bij HFSLG zijn uiteenlopend, waarbij gastvrijheid, culinaire invulling en sfeer altijd centraal staan.

HUWELIJK
HFSLG is een unieke locatie voor een huwelijk; het sfeervolle restaurant, de parkachtige tuin en de bijzondere culinaire invulling maken het een toptrouwlocatie in Midden-Nederland. Uw gasten worden ontvangen op het zonnige terras waarna de ceremonie plaats kan vinden in de tuin. Vervolgens geniet u met uw gezelschap van een culinair diner van onze chef-kok met mooie begeleidende wijnen. Ons team zorgt ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

JUBILEUM
25 jaar getrouwd of een zakelijk jubileum? Vier het bij HFSLG met een feestelijke receptie, walking dinner of uitgebreid diner. Aan de hand van uw persoonlijke wensen verzorgen wij een invulling op maat.

FEEST
Geeft u een familiefeest of bent u jarig? Groot of klein gezelschap, HFSLG verzorgt uw feest tot in de puntjes!

ZAKELIJK
Uw klanten bedanken voor de samenwerking of een zakelijke deal beklinken? HFSLG beschikt ook over diverse private dining rooms waar u in een besloten ruimte kunt proosten op uw succes.

EEN ANDERE REDEN VOOR EEN FEESTJE? ? 
Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom, wij denken graag mee met de invulling van uw event. 

  Heeft u interesse of wenst u meer informatie? Neem gerust contact met ons op, of kom langs voor een vrijblijvend gesprek.

  Uw naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Uw e-mail (verplicht)

  Datum (verplicht)

  Korte omschrijving van uw wensen: