fbpx

HUWELIJK

Uw huwelijksdag en diner bij HFSLG

Huwelijksdag bij HFSLG 
De Huwelijksdag is dé dag waarop u de tijd neemt voor elkaar, met een ontspannen programma waarin genoeg ruimte is om lekker te eten. Of u nu kiest voor intiem samenzijn of een uitbundige huwelijksdag wilt beleven, wij verzorgen uw bruiloft tot in de puntjes, waarbij gastvrijheid, culinaire invulling en sfeer altijd centraal staan.

HFSLG is een unieke locatie voor uw huwelijk; de sfeervolle bistro, de parkachtige tuin en de bijzondere culinaire invulling maken het een droomlocatie voor uw bruiloft.

Huwelijksdiner 
Bij het bepalen van het menu staan uw smaak en voorkeur voorop. Dat geldt ook voor het aantal gangen. Het diner of een lunch is een speciaal onderdeel van de bruiloft. Samen met intimi nuttigt u de eerste maaltijd als getrouwd stel. Bij een bijzonder moment hoort natuurlijk een bijzondere locatie. Geniet samen van de heerlijkste gerechten, bereid door onze eigen keukenteam.

Hoe u het huwelijksdiner ook in gedachten heeft, bij HFSLG is alles mogelijk. Kies bijvoorbeeld een walking dinner, uitgeserveerd diner van meerdere gangen of een uitgebreide lunch met de heerlijkste gerechten. Lekker weer? Dan serveren wij met plezier de gerechten en drankjes  buiten op het zonovergoten terras met uitzicht op de parkachtige romantische tuin.

Benieuwd naar alle mogelijkheden bij HFSLG? 
Neem contact op met ons salesteam. Wij denken graag mee met het samenstellen van een perfecte culinaire invulling en de verschillende mogelijkheden voor de ideale huwelijksdag die precies loopt zoals u dat vooraf had bedacht.

  Laat uw gegevens via onderstaand formulier achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Datum (verplicht)

  Korte omschrijving van huwelijk wensen: