fbpx

Vol trots lanceren wij het nieuwe concept van de Hoefslag

De Hoefslag is al bijna 110 jaar een begrip in de omgeving van Bosch en Duin. De afgelopen weken is door ons team, zowel voor als achter de schermen, keihard gewerkt aan het vernieuwde concept. In twee weken tijd is het restaurant van top tot teen verbouwd. Wij zijn trots op het eindresultaat dat naadloos aansluit op het vernieuwde concept.

Het vernieuwde concept van de Hoefslag staat voor een nieuwe ervaring op het gebied van culinaire beleving en gastvrijheid. De ‘nieuwe’ Hoefslag is een symbiose van fine dining, bistro, bar en conference: vier verschillende concepten onder één dak die elkaar positief versterken. De ruimtes hebben ieder een eigen sfeer en menukaart en zijn tegelijkertijd in balans. De Michelinster van het restaurant proeft u ook terug in gerechten die geserveerd worden in de bistro en de bar.

Tijdens een lunch of diner in het restaurant of de bistro, een zakelijke afspraak in de bar of een vergadering in een van de zalen komt u los van ‘de waan van de dag’. Tijdens een bezoek aan de Hoefslag wordt u geïnspireerd door de groene omgeving, het vernieuwde interieur, de service en uiteraard de culinaire invulling.

Executive chef Karl van Baggem en chef-kok Raoul Meuwese nemen u vanuit hun open keukentheater mee op een culinaire ontdekkingsreis langs de vier seizoenen. De puur- en eerlijkheid van producten wordt in waarde gelaten, de spanning zit in de details van de gerechten. Een bezoek aan de Hoefslag is een unieke gastronomische beleving zoals in de grote steden, maar dan in de bosrijke omgeving van Bosch en Duin.

Related Posts

Openingstijden

Maandag 12.00 – 22.00 uur
Dinsdag 12.00 – 22.00 uur
Woensdag 12.00 – 22.00 uur
Donderdag 12.00 – 22.00 uur
Vrijdag 12.00 – 22.00 uur
Zaterdag 17.00 – 22.00 uur
Zondag geopend op aanvraag