fbpx

Karl van Baggem aanwezig bij Grand Gala des Patrons

Zondag 24 januari vindt in De Landgoederij in Bunnik de eerste editie plaats van het ‘Grand Gala des Patrons’, een exclusief galadiner georganiseerd door les Patrons Cuisiniers. De 23 chefs van deze toonaangevende culinaire topclub zijn deze avond aanwezig om voor de aanwezige gasten de sterren van de hemel te koken.

Het galadiner, dat dit jaar voor de eerste maal georganiseerd wordt in De Landgoederij, is een initiatief van les Patrons Cuisiniers. Les Patrons Cuisiniers is een culinair samenwerkingsverband van bevriende top-chefs die gezamenlijk streven naar vakmanschap en culinaire creativiteit. De groep heeft 23 leden waaronder bekende restaurants als De Kromme Watergang, De Lindenhof, Parkheuvel en De Hoefslag.

De chefs verzorgen tijdens het gala samen met de sommeliers een vijfgangendiner met begeleidende wijnen en maar liefst 23 verschillende amuses! Ook bijpassend entertainment ontbreekt uiteraard niet. Executive chef van De Hoefslag in Bosch en Duin, Karl van Baggem, licht toe: “Het gala belooft een waar culinair spektakel te worden. Mooie gerechten met mooie wijnen op een toplocatie, wat wil je nog meer. De reacties waren overweldigend, het gala biedt plaats aan 250 gasten en was binnen enkele dagen volledig uitverkocht!”

Related Posts

Openingstijden

Maandag 12.00 – 22.00 uur
Dinsdag 12.00 – 22.00 uur
Woensdag 12.00 – 22.00 uur
Donderdag 12.00 – 22.00 uur
Vrijdag 12.00 – 22.00 uur
Zaterdag 17.00 – 22.00 uur
Zondag geopend op aanvraag