Gister werd de gids voor 2020 gepresenteerd in de Kromhouthal in Amsterdam. Wij zijn trots dat HFSLG wederom is opgenomen in de Gault&Millau 2020 met een beoordeling van 14,5 punten.
HFSLG 14,5 PUNTEN
“Een avond bij HFSLG is een warm welkom in klassieke omgeving. Dat zie je terug op het bord, met gerechten die een stevige basis hebben in de Franse traditie. De chef kent zijn klassiekers en durft te kiezen voor uitgesproken smaken en eigentijdse invloeden. Bij de amuses springt de mousse van tomaat eruit. Zoete tomaat, frisse bleekselderij en knapperig olijf crumble, mooi van smaak en structuur. De marbré van eendenlever en kalfstong met rouleau van eendenlever met pancetta is een superlekker gerecht. De intense smaak van de kalfstong is perfect naast de zachte zalvige eendenlever en de pancetta voegt een zout element toe. Deze chef verstaat zijn vak.”
Bekijk hier de volledige vermelding van HFSLG in de Gault & Millau gids 2020.