fbpx

Menukaart

MENU

Laat u verrassen door onze keukenbrigade met de producten van het seizoen.
Bent u allergisch of volgt u een dieet? Meld het ons.

DRIE GANGEN voor-, hoofd- en nagerecht 47.5
DRIE GANGEN voor-, tussen- en hoofdgerecht 50.5
VIER GANGEN voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht 57.5
VIJF GANGEN voor-, tussen-, tussen-, hoofd- en nagerecht 67.5


Wilt u vegetarisch dineren? Dit is uiteraard mogelijk, ons keukenteam kan voor u een volledig vegetarisch menu bereiden.

BUSINESS LUNCH

Bent u tijdgebonden? Wij verzorgen deze snelle lunch binnen 1,5 uur.
TWEE GANGEN voor en hoofdgerecht 39

 

HFSLG ARRANGEMENT

Kies voor een volledig verzorgd arrangement.

VIER GANGEN voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht 99.5
inclusief water, wijn, koffie en friandises

 

KLASSIEKERS

Voorgerechten

STEAK TARTAAR | 17.5
EIDOOIER | BRIOCHE | ZOETZUUR
NOORSE ZALM | 25
KAVIAAR | CRÈME FRAÎCHE | BLINI

Hoofdgerechten

STEAK TARTAAR XXL | 25
EIDOOIER | BRIOCHE | ZOETZUUR
TOURNEDOS | 46.5
RUND | RODE PORT JUS | SEIZOENSGROENTEN
SUPPLEMENT GEBAKKEN FOIE GRAS +12.5
RISOTTO | 28
GESCHAAFDE TRUFFEL | EIDOOIER | PARMEZAAN

LUNCHGERECHTEN

CAESAR SALADE krokante kip | ansjovis crème | eidooier 23
RICHE SALADE gamba | pata negra | limoen 25
TONIJN sushi rijst | edamame | tomasu 13.5
FOCACCIA lamsham | asperge | Vadouvan 15
TOM KA KAI krokante kip | lente ui | geschaafde champignons 14.5

APERITIEF

OESTERS per stuk 6
OESTER PROEVERIJ per persoon 3 stuks 14.5 
PATA NEGRA
17.5
RIVIERKREEFT KROKETJES 6 stuks | vadouvan | mayonaise 16.5

 

VOORGERECHTEN

RIB-EYE marbré | eendenlever | suikerbrood 25
TONIJN guacamole | gazpascho | groene olijf 19.5
BURRATA watermeloen | sambal | bacilicum 17.5
ASPERGE tartaar | limoen | sjalot 16.5
MAISHOEN groene kool | madeira | flan 18.5

 

TUSSENGERECHTEN

LAMSZWEZERIK kofta | bospeen | emulsie bieslook 19.5
ZEEBAARS 
rasam | boullion | salsa 16.5

 

HOOFDGERECHTEN

IBIRICO green egg | romesco | gerookte aardappel 29
LAM daslook | kruidenkorst | lamsjus 29
KALFSWANG asperge | cèpes | jus de veau 29
VIS VAN DE DAG seizoensgroenten | beurre blanc | kruidenolie 29
ZEEWOLF beurre blanc | kamille | aardbei 27
TARTE TATIN tomaat | geitenkaas | kappertjes blad 21

 

BIJGERECHTEN

VERSE FRITES huisgemaakte mayonaise 5
VERSE FRITES TRUFFEL mayonaise | Parmezaan 6

 

DESSERTS

GEROOKTE CHOCOLADE praline pistache | banaan | brickdeeg 11.5
NOUGAT gezouten pinda | karamel | gekarameliseerde witte chocolade ijs 11.5
SINAASAPPEL tartelette | curd | vanille whipped ganache 10.5
KAZEN vijgenbrood | ingelegde witte druiven 16.5
FRIANDISES drie zoetigheden 7.5

WIJNARRANGEMENT

Wilt u graag zelf de wijn uitzoeken? Vraag naar onze uitgebreide wijnkaart.

TWEE GLAZEN 18
DRIE GLAZEN 27
VIER GLAZEN 36
VIJF GLAZEN 45

 

Openingstijden

Maandag 12.00 – 22.00 uur
Dinsdag 12.00 – 22.00 uur
Woensdag 12.00 – 22.00 uur
Donderdag 12.00 – 22.00 uur
Vrijdag 12.00 – 22.00 uur
Zaterdag 17.00 – 22.00 uur
Zondag geopend op aanvraag

Reserveren bistro